Thursday, February 10, 2011

Lisa Surihani~

Haiyaa . Semalam aku tengok video log kat facebook kepunyaan cik Lisa kita ni . Adoi, sumpah comel weh . Nak je buat histeria macam fan perempuan tengok artis lelaki yang SEGAK2 di luar sana tu . Something yang macam ni "Lisa Surihani!! Lisa Surihani!!" *gedebuk~ (jatuh pengsan) . Haha . In your dreams okay Farid . 



Haa, ni aku post kan video yang aku tengok semalam tuh . Selamat menonton~


F a R i D

6 comments:

  1. meh aku hapuskan awan2 yang ade kat atas kepala hg tu.hehehehe..sekali skale berangan weh..x salah.hahaha.die comei,cun,cantik gila kot!! :)

    ReplyDelete
  2. haha..
    tolong jangan..
    please2..
    :p

    ReplyDelete
  3. alaa anem..
    bagi laa aku chance kat aku nak berangan kejap..
    kejap je..
    sampai esok lusa..
    :p

    ReplyDelete
  4. (Mmm..mm.. kate farid kepade Lisa)
    Just imagine Arian tuh Farid. Fulamakk, haha

    ReplyDelete
  5. haha..
    aiyoo..
    syabi ni..
    shy2 cat dah den..
    camano??
    :p

    ReplyDelete